Hej lördag

Min morgon började att de två yngsta började att bråka. De två kan absolut inte vara i samma rum i speciellt många minuter.
Det värsta är nog ändå att båda är lika envisa och vill vara i samma rum. ändå.
Sån tur är så är de inte osams så jättelänge utan det kommer och går. De provocerar varandra och därmed blir det bråk. Syskonkärlek.?
I morse spelade de också Rayman legends på PS4 .
Vi har klarat en hel del banor nu men det är en del kvar. Hade klarat många banor innan också men så råkade någon av barnen trycka på nytt spel så allt återställdes och den har det inte varit lika roligt att spela spelet tyckte dom. Det är faktiskt Xander som klart de flesta banorna för han är ganska duktig…så trist att han bara har sådan kort stubin.?

Detta är en av mina favoritbanor på Rayman. Ja jag spelar också det ibland när jag känner för det.
Tycker om att spela tv spel och en gång i tiden hade jag faktiskt ett Nintendo 8 bits som användes flitigt.
Vi klarade Super Mario bros 3 en gång. Hmm undrar vad som hände med det Nintendot? Står säkerligen hemma hos mina föräldrar på deras vind. Hade varit skoj att ta hit det och spela haha.?

Idag har vi även haft Securitas här för de skulle prova ploppa vår vask där det är totalt stopp i köket. Det blev stopp i onsdags och maken försökte åtgärda det själv på kvällen med att rensa rören och så. Han tog isär det och försökte spola vatten i stammen längst ner vid avloppet men det rann bara upp.
Vi ringde i torsdags kväll då vi under dagen försökt fixa det ännu mer själva. Fortfarande inget resultat. Ringde Securitas på kvällen och de skulle skicka upp en vakt som skulle testa ploppa vasken och sen ta beslut vad som skulle hända. Vi väntade i flera timmar men ingen kom upp. På fredagen ringde vi vår hyresvärd och de tog emot en anmälan och vi fick ett samtal av vår husvärd att ärendet var emottaget och att det skulle komma en bil….om två dagar(på måndag typ). Idag ringde vi Securitas igen och rakt av krävde att de måste komma upp för vi kan för tusan inte diska i duschen eller i vasken på toaletten. Jag gjorde det igår och det var snorjobbigt för rygg. Tur man bara sköljde av det och satte in i diskmaskinen. Vi betalar inte 7500 kr för en trea med stopp i avloppet och att ingen kommer upp och fixar det på flera dagar. Någon timme efter att Securitas hade varit här ringde en från avloppsbilen och berättade att han var någon minut ifrån oss. Tog säkerligen en halvtimme och nu har vi äntligen fått tillbaka vårt avlopp så nu kan vi äntligen diska och starta diskmaskinen utan att det ska komma upp en massa vatten i vasken. Tre dagar tog det innan vi fick hjälp. Ursäkta mig men så ska det inte få gå till.

Nu ska jag ta och plocka ut tvätten och hänga upp samt skicka in i tumlaren. Sen blir det en sen middag då mannen åkte upp till Hyllie för att förtidsrösta. Tydligen massor av folk.. Men så får det bli ibland antar jag.
Annars har det väl bara varit en del städande och så klarades flera banor av Rayman. Nu ska vi bara ta de som är lite svårare och köra dem tills vi klarar hela spelet.
Nej tvätten var det.

På återseende. Ci vediamo ciao / Louise

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.