Här börjar det hända saker

Jag är inte så himla flitig att uppdatera bloggen. Visst det kliar som bara den i mina fingrar hela tiden och de vill bara skriva. Det låter kanske vansinnigt men så är det faktiskt. Men sen så har jag inte så mycket att skriva tycker jag Vad ska jag liksom skriva om och vad vill folk läsa om?
jag har haft en annan blogg innan, den stängs ner nu i september. På söndag men jag kommer förhoppningsvis inom snar framtid öppna upp den igen under ett annat namn. Så fort jag har fått ett jobb. Ja nu är det det här med jobb igen. Men för mig är det ganska viktigt då jag inte tjänar pengar på bloggen.

Som topicen tyder så börjar det hända en hel del här hos mig. Jag ska på intervju på fredag. En ganska rolig historia. Denna arbetsgivaren har haft annonsen ute säkert 3-4 gånger och jag har sökt varje gång. Jag är inte utbildad förskollärare…än och inte montessoriutbildad men sökte jobbet ändå. Idag fick jag äntligen svar att hon vill träffa mig på fredag. Kanske är de desperata efter personal. Ja vi får se på fredag vad som händer. Arbetsplatsen ligger i alla fall i Lund.
I måndags satt jag hela förmiddagen och uppdaterade Antagning.se´s hemsida i hopp att de äntligen skulle öppna anmälan till Montessoriutbildningen. Jag har typ väntat på denna dagen i flera månader så nu hoppas jag att jag kommer in. jag började att tappa tålamodet för det gick så segt för dem att öppna anmälan. Kontaktade även supporten och de svarade att de öppnar under dagen. Tio minuter efter jag snackat med honom så öppnade anmälan och jag var snabb på knappen och anmälde mig.?.

Förra gången jag sökte blev jag bara reserv och den utbildningen verkar vara väldigt populär och jag vill väldigt gärna utbilda mig i den pedagogiken och jobba i montessoriförskola. Vad jag har hört så är det ganska svårt att komma in på den utbildningen så jag håller alla mina tummar.

Idag uppdaterade jag mig även till Vikarieproffsen i Lund då arbetsgivare har svårt att anställa mig. Jag har satt upp mig på alla timmar jag kan och börjar på måndag. Eller ja de ringer in mig förhoppningsvis på måndagmorgon så jag kan få så många timmar jag kan. Jag ska ju bara jobba fram till julen då jag efter jul ska hoppa på min praktik och göra klart den och förhoppningsvis påbörja min utbildning i Montessoripedagogiken.
Ska dock inom och lämna polisutdraget på fredag efter intervjun.
Detta kommer bli så himla bra. Visst jag kommer inte få ut så mycket i lön, men vi kommer ändå klara oss. Jag avskyr att gå upp tidigt på morgonen men det får jag väl vänja mig vid. Men å andra sidan så går jag upp mellan halv fem och fem för att ge katten mat så då bör man inte lägga sig igen. Nästa vecka ska jag jobba hela veckan för i november åker vi till Ullared och Gekås för att shoppa lite och då måste man ha lite pengar med sig…helst.

Har även tränat ofrivilligt idag…eftersom vi för tillfället inte har något busskort och jag skulle lämna tillbaka några böcker på biblioteket nere i stan så fick jag ta cykeln. Fy tusan säger jag bara. Inte nog med att jag har dålig kondition utan att jag hatar att cykla i Malmö. Men jag kom i alla fall dit och tillbaka. Fick dock stanna en del när jag var på väg tillbaka då jag hade motvind.
Men fläsket fick i alla fall röra lite på sig.

Nu ska jag sluta babbla och jag hoppas att ni vill följa mig och min vardag.

På återseende. Ci vediamo ciao / Louise

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.