De är inte snabba direkt

Vi har ingen frys längre. I måndags fick den för sig att lägga av och vi trodde att någon av oss hade glömt stänga den ordentligt men icke. I tisdags ringde vi och felanmälde den och det skapades ett ärende som det ofta gör i hyreshus. Igår fick vi ett meddelande av de som har hand om vitvaror i köket att de kommer höra av sig och boka en tid där de kan komma och kolla på frysen och ta en diagnos på den om den behöver lagas eller bytas ut. Jag röstar på en ny kyl/frys.
Igår och i tisdags fick vi börja äta ur frysen.
Vi hade två big packs kvar med mat som vi åt då. Idag blir det chilikassler och imorgon får det nog bli pulled pork då vi har en köttklump och champinjoner som vi ska göra sås av..
Och så har vi detta:(Ber om ursäkt om bildkvalitén dålig kamera)

Sniglar som vi köpte när Lidl hade fransk vecka. Vi har även testat Ratatullie (som var helt okej) och Haggis som är Skottlands nationalrätt:
Men att äta sniglar med vitlök dessutom. Jag vill spy bara jag tänker på det. Fy fasiken. Men mannen min säger att man måste prova udda maträtter minst en gång. Men sniglar. Nja det står inte på toppen av min matlista direkt.
Men i alla fall så väntar jag fortfarande på det där samtalet från reparatörerna då vår satans frys nu har börjat läcka.
När vi hade den andra husvärden så var det minsann ordning och reda men den nya verkar inte ens prioritera sina kunder. Som när det var stopp i vårt avlopp i köket så fick vi ringa Securitas själva då det skulle ta flera dagar till innan avloppsbilen skulle komma. Man kan ju inte klara sig utan vask i köket.
Vi får hoppas att de kommer över imorgon och då har det gått nästan en vecka och om de nu inte fixar det eller så blir det att vara utan frys över helgen och det vill jag ju inte direkt vara.

På måndag blir det en lång dag för mig. Blir det jobb så kommer jag ju vara där mellan 8-17.30 och där efter ska jag ta mig ner till en annan förskola för att gå på intervju. Jag kommer ju ändå vara i Lund så det blir ju inga problem där. Sen hem för att göra pannkakor till barnen som har idrottsdag på tidsag. Tycker bara det är sjukt jobbigt och dyrt  att behöva åka på resekassa men har man inte pengar till ett månadskort får man väl lösa det på bästa sätt. För jobba måste jag ju.

Nu ska jag vänta hem de stora barnen och sen innan jag ska hämta Izabella ska jag ner och handla på Ica till dagens middag.

På återseende: Ci vediamo ciao / Louise

2 kommentarer

  • Lina20 september, 2018 kl. 18:30
  • Svara

  Vad glad jag blev när jag hittade din blogg igen! Har undrat hur det går för dig.

  • Maja S21 september, 2018 kl. 17:55
  • Svara

  Klart frysen läcker om den inte funkar ?
  Ni får nog ta o frosta av den.
  Och laga mat på det som går

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.