Ny månad nya tag

Vi ses september.Hej oktober. Nya tag denna månad som är helt orörd. Hoppas detta blir den månad där jag får ett jobb.

Det är bara två månader tills jag får reda på om jag kommit in på min utbildning. Det går sakta men säkert.
Idag skulle jag egentligen upp till universitetet och träffa min kompis så vi kunde skriva på vårt examensarbete men så blev det inte så vi bokade till onsdag istället. Jag spyr snart på vårt examensarbete och hoppas att vi kommer upp till opponeringen i december.
Imorgon kommer äntligen vår nya kyl/frys och vi har väntat i en vecka på det och vi har varit utan nu i tre veckor. Helt idiotiskt. När vi hade den andra husvärden var det minsann ordning och redan men när vi fick den nya blev det kaos. Men imorgon kommer i alla fall den nya.

Nu ikväll har jag varit på föräldramöte om gymnasievalet. Jisses, Max ska börja i gymnasiet efter sommaren. Min lilla fågelunge som var så liten ska börja i första ringa nästa år. Var tog tiden vägen.

Ja det är bara att inse att tiden springer iväg fort som fasiken. Han vet inte ens vad han ska läsa till men de ska på öppet hus i november med skolan på Mässhallarna här i Malmö. Får se om han väljer att gå i Malmö eller längre upp i Skåne. men han borde nog fundera på vad han ska läsa till först.
Känns så overkligt.

Nej nu ska jag sluta babbla. dags och kolla ett avsnitt av Angel min favoritvampyr. Jag gillade aldrig Buffy men Angel tyckte jag var bra och sedan har man ju ögongodis där också. ?

På återseende Ci vediamo ciao / Louise

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.