Jag är tillbaka

Hej alla fina läsare och hej bloggen
Känns bra att vara tillbaka på min nya webbplats. Jag började ju blogga på en annan portal för någon månad sedan då jag inte hade ekonomin att fortsätta driva min gamla blogg. Fast jag kände dock inte mig hemma där så jag uppdaterade inte så ofta där.
Men nu är jag tillbaka under nytt namn och någon närmare presentation behövs väl inte skulle jag väl tro då jag bloggat i några år och de flesta som läser min blogg vet vem jag är vid det här laget.

Jag ska försöka blogga dagligen för det har hänt en hel del den senaste tiden. Jag har skrivit en del om det på min andra blogg men då jag kommer stänga ner den om några dagar drygt får jag väl flytta över mina gamla inlägg hit.
Hoppas ni vill fortsätta följa mig och min vardag som studerande trebarnsmamma och att jag ska kunna stanna här nu denna gången. Här kan jag bestämma var jag vill lägga mina bilder utan att de lägger sig helt fel.

Så kära läsare, de få som jag har välkomna till min nya blogg. Hoppas att ni ska finna den intressant. Kanske aldrig kommer bli en toppbloggare, men man kan inte kräva allt.

På återseende Ci vediamo ciao / Louise

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.