December


Så var det december och sista månaden av detta året.
Denna månaden händer det en del saker. Det är bland annat min och Xanders födelsedag på torsdag, antagningsbeskedet till montessoriutbildningen kommer om drygt en vecka och så är det dags för opponering. Vi skrev klart eller ja klara har vi varit i flera månader men vi har fixat till det sista av examensarbetet och skickade in till kursansvarige som skickade det till vår handledare så nu väntar vi på besked om vi faktiskt kommer upp till opponeringen denna gången. Jag hoppas det för jag är så less på detta arbetet nu som hängt efter oss i två år nu.

Måtte vårt arbete vara klart nu så vi kommer upp till opponering.
Jag får snart mardrömmar om det där arbetet.
Den dagen vi får reda på om vi kommer med i opponeringen kommer jag att ta kontakt med min lärare igen och be om ett möte innan jul så jag kan fixa min VFU plats och planera den.
Jag vill ju börja v. 2 – v. 5 och sen den sista v.7- v.10. Men vi får se vad som händer och viket besked vi får.

På torsdag när jag och Xander fyller år ska vi till Lunds universitetssjukhus och träffa en läkare på ortopeden då det är dags för Xanders gips att bli borttaget. Han kommer få en skena istället som han kommer att behöva  ha i sex veckor framåt och så är det sjukgymnastik också. Det var meningen att barnen skulle med farmor och farfar till Polen men som det ser ut nu så får Xander stanna hemma och fira jul med oss. Max vet dock inte om han ska följa med dit.
Vet heller inte om han ska gå i skolan de sista veckorna, med tanke på knät och allt. Han måste ju kunna gå något så när innan han går tillbaka dit.
Vi får väl se vad som händer.

Imorgon ska jag till tandläkaren och jag har inte riktigt råd och det suger men det är ett måste då jag har haft tandvärk nu sedan i torsdags. Jag ska gå till Smile  då det inte fanns tid os folktandvården överhuvudtaget.
Varför ska det alltid vara så att så fort man inte har råd så ska det smälla till med något så jävligt som ett besök hos tandläkaren. Det slår aldrig fel att det händer.
Nåja det får gå för jag har så satans ont.

På återseende. Ci vediamo ciao  / Louise

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.