Och vi kom inte med denna gången heller

Så jäkla drygt. Nu går vi in på tredje året med det där jäkla examensarbetet. Vi kom inte med till opponeringen denna gången heller. Jag är så förbannat trött på att skriva på det nu. Men sen andra sidan så har vi inte fått den hjälpen som behövs med arbetet med handledning från vår handledare. Det ar brustit big time där. Så vi kör ytterligare en gång why not de skriker inte efter förskollärare alls….eller?

//So we meet again//
Tredje gången gillt men å andra sidan så kanske jag kan få göra mina två VFUperioder innan nästa opponeringstillfälle som är någon gång nästa år.
Jag mejlade min lärare igen och berättade för henne att jag är redo för ett möte då opponeringen inte kommer att bli av för oss denna gången heller så jag får se om de ger mig grönt ljus att kontakta förskolan där chefen erbjöd mig plats att göra min VFU nu innan jul. De borde faktiskt göra det så slipper skolan fixa en plats till mig och jag kan få den hjälp jag behöver för att klara mitt mål.

Hoppas nu vi kan ha ett möte nästa vecka så jag får komma ut och göra mina 12 hp och sen är det bara det där sega examensarbetet kvar.
Men jag tror jag blir klar i slutet av mars.
Får se vad min lärare svarar imorgon, om hon svarar.

På återseende. Ci vediamo cio / Louise

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.