Ny vecka

Måndag igen då och det är snart dags att göra sig i ordning för ytterligare en intervju. Skolan ringde precis och hörde om jag kunde hämta hem Izabella för hon mådde dåligt. Tyvärr så hade jag inte den möjligheten idag då jag ska iväg(kan inte ställa in ytterligare en intervju) och mannen sover då han har jobbat natt.Hon får helt enkelt vila en stund då hon somnade ganska sent i går kväll så det beror på att hon är trött för hon var jättetrött i morse. Hon vill verkligen inte gå till skolan då hon tycker det är för mycket väsen och stök i klassen. Hon får ont i sin mage och läraren verkar inte ha kontroll över klassen. Jag har bett om att hon ska få gå ut och jobba i mindre grupp för att få något gjort överhuvudtaget. De har flera stycken i klassen som har koncentrationssvårigheter och många pratar under lektionerna.
 
Och så var man ett år äldre. Jag nollade för fjärde gången i torsdags och Xander fyllde 13 år och den dagen började med ett besök på sjukhuset i Lund där han äntligen skulle bli av med sitt gips och benet skulle få en skena istället.

Så skönt att bli av med det kliande gipset.

Sen var det att åka hem och plocka undan här och mannen skulle ner till tidningsbärarna och skriva kontrakt då de ska organisera om och när han var på väg ner så fick han ett samtal från en arbetsgivare där han sökt jobb och de ville träffa honom på eftermiddagen så jag fick ta hand om allt hemma med städ och så men det var inga problem där. Jag blev klar i tid. Senare på eftermiddagen fick han ett samtal igen och då blev han anställd. Helt galet. Jag är ju glad för hans skull men det känns ju ganska surt men men det är ju en inkomst.

I helgen blev jag rejält överraskad då vi åkte ner till mina föräldrar i tron att vi skulle fira mina föräldrars 39:e bröllopsdag. Men tji fick jag. De hade fixat en födelsedagsfika för mig. En av mina kusiner med familj var där och en moster till mig  Men det får bli ett eget inlägg.


Imorgon är dagen D för antagningsbeskedet för montessoriutbildningen och jag är så himla nervös. Jag vill ju så gärna komma in på utbildningen. Alltid bra att ha utbildning och speciellt om jag får jobb inom montessoripedagogiken.
När jag kommer hem ska jag mejla en annan förskolechef och boka tid med henne. Det är en förskola i Falsterbo som söker barnskötare.
Just ja…jag får inte lov att göra mina sista praktiker förrän vi är klara med examensarbetet, det vill säga någon gång i april/maj som tidigast. det är skolans regler. Tror jag får krupp.
Nej dags att fixa åt att äta till Xander och så ska jag göra mig klar.

På återseende. Ci vediamo ciao / LouiseLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.