Och om några timmar skjuter vi in ett nytt år.

2018 jag har ingen aning hur jag ska sammanfatta detta året.
Vi hade en grymt varm sommar och släkten gjorde en underbar resa till Ven under en dag.

Men det var även en massa jobb på det där förbannade examensarbetet under hela våren och likt förbannat så kom vi inte upp till opponeringen varken i augusti eller nu i december. Vilket följde att jag inte fick göra mina två sista praktiker nu i januari och februari.

Förbannelse vilar över detta arbete.

November var nog värst för oss då jag fick ett samtal att Xander hade krockat med en cyklist och det resulterade i ambulansfärd och gipsat ben och operation. Gips i två veckor och nu skena i fyra veckor. Det var jobbigast för Xander.

Jobb har det också varit lite under året och en massa intervjuer och tack men nej tack.
Jag fyllde 40 år nu i december och Xander fyllde 13 år samma dag. Och på lördagen efter vår födelsedag blev det överraskningsfika.

Det har väl varit ett relativt bra år ändå trots en del motgångar och sådana saker.
Men nu är det i alla fall sista dagen på 2018 och vi blickar framåt på ett nytt år 2019 där jag börjar läsa montessoriutbildningen, vi ska opponera i slutet av mars förhoppningsvis och kort där efter blir det de två sista praktikerna. Jag hoppas att jag får ett jobb om inte ett fastän så vikariat  inom pedagogpoolen eller Work for you. Bloggen ska jag försöka uppdatera lite mer ofta. Xander blir förhoppningsvis av  med skenan men det får vi se vad de säger på onsdag.
Nästa år ska bli mitt år.

Gott slut och Gott nytt år. Ta hand om varandra.

På återseende. Ci vediamo ciao / Louise

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.