Jag blev erbjuden ett vikariat

Som många av er vet så har jag sökt jobb länge. För några veckor sedan sökte jag en tjänst som pedagog/förskollärare i Vellinge kommun och jag fick först frågan om jag ville vara timvikarie med tanke på att jag skulle studera och har lite kvar av förskollärarutbildningen. Visst att jag var  intresserad att vara timvikarie men det är allt jag blir överallt och det är inte så värst kul. Jag skrev tillbaka och berättade att jag var ändå ute efter ett heltidsjobb. Sen hörde jag inte mer från henne så jag tänkte att hon anställde någon annan. Jag fortsätter ju att söka jobb så jag har inte tänkt på det jobbet – tills igår när jag kom ut ifrån duschen och kollade min mobil. Då hade hon mejlat och frågat om jag var intresserad av ett vikariat en månad till att börja med. Vilket jag idag svarade att ja det är jag men jag kan inte börja förrän i v.7 då vi har sjukgymnastiken.
Hon mejlade tillbaka först att jag kunde börja den 15 februari men sen att jag kunde istället börja den 11 februari.

Så i mitten av februari kommer jag att jobba på förskolan som min syster gick på när hon var liten.
Jag har jobbat där förr men det är 18 år sedan..och det blir det också.
Det ser jag fram emot.

Men nu ska jag gå och lägga mig. Det är dags för fysioterapeuten imorgon för Xander.

På återseende. Ci vediamo ciao / Louise

2 kommentarer

  1. Men vad roligt, ett stort GRATTIS till dig.

    1. Tack.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.