Jag blir bara så förbannad

I dag fick jag reda på att opponeringen nästa gång är i augusti. I augusti skämtar de med mig.
Vilket innebär att hur många jobb jag än söker så kommer jag inte bli anställd just på grund att om jag inte opponerar så får jag inte göra mina två sista praktiker.
Vad är det för fel på denna skola egentligen?   Varför vill de inte att studenterna ska göra klart sina utbildningar?
Jag har mejlat prefekten men hon har semester fram till onsdag. Idag ska jag mejla eller ja jag håller på studentrepresentant för Lärande och samhälle och ser om jag via dem kan få igenom mina krav att göra praktikerna i april och maj. Folk säger att jag inte ska ge mig men jag börjar tappa energi att bråka med universitetet för att få bli klar med min utbildning. Idag kan jag ångra att jag inte sökte till Kristianstad för då hade jag förmodligen varit klar. Det är tydligen en av Sveriges bästa universitet.

Tydligen så får man inte göra sin praktik innan man opponerat och nu ska man behöva vänta i ett halvår innan man får lov att göra sina sista praktiker. Det är ju helt sjukt.
Jag hoppas att de låter mig göra mina två sista perioder i april och maj för om jag får det så kommer jag kunna lägga dem bakom mig och koncentrera mig på opponeringen i augusti. Jag vet inte annars vad jag ska göra för ingen vill anställa mig på grund av de 12 hp som praktikerna innefattar.

Det vilar en förbannelse över detta arbetet. Nu ska man vänta till augusti. Helt sjukt.
Något som verkligen retar mig också är att jag inte får tag på min skrivarkompis oavsett på vilket sätt jag kontaktar henne på. Känns som hon har gett upp examensarbetet och skiter i vilket medan jag kämpar som bara den för att bli klar med det. Tycker det är dåligt av henne att inte höra av sig. hade hon bara gjort det hade vi kanske opponerat om några veckor och jag hade fått göra mina två sista praktiker redan i april och maj men icke.
Jag blir så himla irriterad för jag gör en massa på arbetet medan hon inte ens orkar öppna det eller svara på mina mess. Ja jag har gjort allt för att få tag på henne men ger snart upp och fixar arbetet själv.
Ja jag vet helt enkelt inte vad jag ska göra med allt just nu.
Ska jag behöva vänta med mina praktiker i ett halvår på grund av en dum regel som de vägrar gå runt?
Jag orkar inte mer. Låt mig få göra mina VFUer, jag har ju till och med en förskola som är villig att ta emot mig men det skiter de också i uppenbarligen. Varför tar de bara inte chansen att låta mig göra de fjuttiga 12 hp i april och maj för jag kan garantera att jag får anställning efter dem.

Jag är taggad att göra de två sista. Varför hindrar ni mig? Är det så farligt att bryta en enda liten regel en gång. Jag vill bli klar. Blir så himla förbannad på detta universitet. Hindra studenter att bli klara. Önskar jag pluggat någon annanstans.

På återseende. Ci vediamo ciao / Louise

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.