Jaja okej

Uppdatering: Jag fick meddelande av min skrivarkompis dotter om att hon legat på sjukhuset sedan i mitten av februari och kommer göra ytterligare någon vecka. Nu vet jag varför hon inte hört av sig. Tänker på dig vännen.❤️

Igår messade jag min skrivarkompis igen men hon har fortfarande inte hört av sig. Jag antar att hon faktiskt har gett upp vårt examensarbete och som det ser ut nu så får jag snällt skriva det och sen se till att opponera i augusti. En annan sak som stör mig är att jag är “spärrad” från att göra mina två sista praktiker. Jag har två val. Det ena är så klart opponeringen vilket jag visst kan lösa . Den andra lösningen är att jag ska söka in till förskollärarutbildningen igen. Men va kunde de inte ha sagt det typ förra året så hade mina praktiker varit så gott som färdiga nu.
Jag orkar inte. Men jag ska söka in igen och så blir det förhoppningsvis opponering i augusti.

Jag svär detta examensarbete bär en förbannelse över sig.
Ska i alla fall lyssna p de två sista poddarna nu i helgen om examensarbete som läraren la ut i samband.

I fredags gjorde jag min sista dag på förskolan i Vellinge kommun och när jag kom in i ett av rummen fick jag en smärre chock. Flera av fönstren var helt nergeggade av ungdomar som sitter där på kvällarna.
Då det är en privat förskola så får man inte lov att vara där överhuvudtaget sa chefen.

Jag blir bara så ledsen av att det faktiskt görs så här.
Man kan ju undra var föräldrarna är för visst kommer man smutsig hem om man gjort något sådant.
Fick reda på att de gjorde om exakt samma sak i helgen. Polisanmält blev det i alla fall.
Jag kommer att sakna förskolan men jag är igen på jakt efter ett jobb och har åter igen börjat snegla över sundet igen. Förskolejobb i Danmark. Jag söker i Tårnby och i Köpenhamn H så det inte tar så lång tid att ta sig dit Men vi får väl se om jag får något av de jobb som jag sökt. Kan vara spännande att jobba i Danmark, mest för att se hur de jobbar jämfört med Sverige.

På fredag ska jag på en intervju på en förskola där jag egentligen skulle till igår men chefen fick inte mitt mej om vilken tid så det blir då istället. Jag frågade honom vilken förskola men har inte fått något svar. Jag tror att mina mejl försvinner i cyberspace på något sätt för folk verkar inte få dem
Hoppas han svarar imorgon så jag får besked vilken förskola jag ska dyka upp på.

Imorgon är det dags för ytterligare ett besök hos ortopeden för Xander. Han gör framgångar nu och igår var han med på gympan första gången sedan olyckan.Han kommer att bli helt återställd.
Det ska bli skönt när vi slutar gå där och han jobbar på bra. Tänk att det snart har gått 4 månader sedan ag fick det där samtalet. det går framåt och snart kan han spela fotboll igen.

Ne, dags att fixa pasta till soppan.

På återseende. Ci vediamo ciao / Louse

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.