Det har ekat tomt här

Jag har inte haft ork eller lust att skriva. Jag känner mig inte hemma i denna bloggen längre för jag lovade ju att skriva dagligen men det känns inte kul när man inte når ut. Nåja i alla fall så har jag äntligen fått kontakt med min skrivarkompis och hon berättade om in frånvaro. Det tänker jag inte gå in på men det är skönt att veta att hon mår bättre nu och hon ska berätta allt när vi hörs av nästa vecka. Examensarbetet tänker jag ta hand om och så får hon fixa om hon orkar. Vi är ju i princip klara med det bara en del saker som behövs ändras.

Den 15 mars sökte jag till förskollärarutbildningen igen och nu är det den eviga väntan tills antagningsbeskedet kommer i juli någon gång . Om jag blir antagen så kommer jag att kontakta prefekten i början av augusti och se till att det blir ett möte göra första praktiken i september och den sista i oktober. Jag hoppas att vi kommer klara opponeringen i augusti för jag är så less på det arbetet nu. Vill bara att det ska bli klart och jag ska se till att det kommer att bli det.

Helt galet att man ska behöva söka om till utbildningen som man sökte till 2013. Det är sjätte året jag är inne på och tredje året med examensarbetet.
Så i slutet av oktober är jag förhoppningsvis klar med allt om jag inte gör min första praktik i augusti. Ja vi får se.
På måndag är det dags för en intervju. Fick ett mejl igår om jag var intresserad av ett vikariat från maj till midsommar kanske längre. Det kanske kan bli tidigare vilket jag hoppas. Jag håller i alla fall tummarna att de vill ha mig. Så jag hoppas på era tummar för mig.

Nu ska jag titta klart på de tre sista avsnitten av veckans hem till gården.
På återseende. Ci vediamo ciao / Louise

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.