Äntligen en ny dator

I tisdags åkte vi ut till Netonnet och köpte en ny dator. det blev en Lenovo då det var den billigaste av dem och den hade ganska bra lagringsutrymme. Kom hem och installerade allt och fläkten lät som om datorn skulle flyga iväg så det blev att återställa den igår, packa ihop den och åka ut till Netonnet igen för att byta ut den till en lite dyrare version, också en Lenovo. Mindre hårddisk men det gör ingenting och fläkten låter knappt någonting, den skulle inte ha kraft nog att flyga iväg med den om den ens hade velat haha.

Den är mindre än den som jag hade innan men det bryr inte jag mig om för denna skulle ner i väskan utan problem om jag hade behövt det. Den andra hade jag problem med en gång när den skulle med till skolan. Och det bästa nu är att jag slipper ett extra tangentbord nu. Så himla gött.

Men nu är det dags att gå och lägga sig igen.
Imorgon är det dags för lektion i sensoriskt material och i matematik, även på lördag har jag skola.

På återseende. Ci vediamo ciao/ Louise

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.