Hej

Jag sitter och funderar på om jag ska hoppa över till denna bloggen igen. Jag vet ett jäkla rännande mellan mina bloggar. Jag tycker om att blogga på portaler men jag tycker även om att kunna byta tema och lägga in nya tillägg. Jag bloggade ju “självständigt” många år under ett annat namn men dålig ekonomi fick mig att tvinga stänga ner min dåvarande blogg. Och så älskar jag att kunna byta till olika teckensnitt.

Jag är ju ingen toppbloggare heller så många hittar väl inte till min blogg trots allt. Jag vet i alla fall att jag har en del trogna läsare. 
Så jag kommer tillbaka till denna bloggen och jag hoppas att ni vill fortsätta följa mig trots att mina inlägg handlar om mitt vardagsliv samt mina studier. 
Jag ska försöka skriva något om inte dagligen så varannan dag. 

Bjuder på en bild på en filt som vi köpte när det var lösgodisets dag i september.
Som om vi inte hade tillräckligt med filtar hemma redan.

På återseende. Ci vediamo ciao / Louise

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.