Jag är inte speciellt bra på detta…

..med att blogga. Jag känner själv att jag har massor att skriva om men jag känner liksom inte suget av det.
Jag är ingen toppbloggare trots att jag har bloggat i flera år. Jag har “bara” tre barn och de är inte så små längre och de äldsta vill inte vara med på bild så ofta. Jag är inte någon som tycker om träning, inredning, smink eller mode.
Jag hade velat börja på ridning igen men det är ganska dyrt och barnen vill – i alla fall Xander och Izabella vill börja på någon aktivitet. Max tror jag inte vill ha någon aktivitet. Han går och spelar fotboll ibland med sin kompis från grundskolan.
Xander vill börja på bordtennis så det ska jag sätta upp honom på nu till våren och Izabella vill börja på ridning. Hon har testat på två gånger med fritids då borta på MCR på Jägersro, sen har vi ju Malmö ridklubb inte så långt ifrån oss så vi får se var och när det blir. Jag kan klara mig utan och blir jag sugen kan jag väl ta en och annan ridlektion på Malmö ridklubb. Det sitter fortfarande i blodet eller det är ryggraden man säger.

Xander vill spela bordtennis på fritiden. Det fastnade han för.
De har ett pingisbord på högstadiet där de spelar dagligen.

Izabella vill rida så vi får får se om vi kan finansiera det.
Jag vill ju att mina barn ska kunna syssla med de sporter de vill.
Kanske tycker Izabella det inte ens är roligt att rida, men det tror jag hon tycker.
Hon tycker det är kul när de är med fritids i stallet.

Igår köpte jag årskort till Max till allsvenskan nästa år. Hade han varit intresserad av fotboll redan som 7 åring hade han kanske idag spelat i MFF. Nu är han inte intresserad då vi satte upp honom så han skulle få provspela men han ville inte så jag tvingar inte honom.
Detta fick vi syn på när vi kom ut från MFFshopen igår eftermiddag.

En staty på Zlatan som stått utanför MFFshopen i en månad. Nu när han igår köpte en andel i Hammarby så blev det ett jäkla liv på Malmöiterna. Igår blev han vandaliserad med både blå sopsäck på huvudet och bränd med bengaler. I Stockholm fick han skrivet Judas på sin dörr och de spred ut surströmming där med. Omoget visserligen men en svikare mot MFF. Jag bryr mig inte men varför gå till motståndarlaget.

Nu ska jag gå och lägga mig och imorgon blir det att tvätta och ha sig här hemma lika så hela helgen. Drygt men måste göras. Izabella ska på kalas.

På återseende. Ci vediamo ciao / Louise

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.