Ett besök på Leos

Igår var jag och Izabella på stora Bernstorp i Malmö för att köpa en elektrisk borste. Mer om det sen. Där ute ligger Leos lekland och hon ville ju så klart dit men då vi skulle till husvärden och beställa en extra nyckel till Xander så lovade jag henne att vi åker hit idag efter skolan.
Det gick hon med på och eftersom det tar en stund att åka hit så blir det bara en timmes lek.
Så idag efter jag hämtat dem från skolan tog vi bussen ner till Malmö central och sen vidare ut till Bernstorp.

Izabella flänger runt. Mycket större än det vi har hos oss.

Xander osäker på om han vill åka denna rutschkana. Den är läskigare än vår Leos.

Ja den är mycket brantare. De vill inte ens åka den.

Igår köpte jag som jag nämnde i början av inlägget en elektrisk borste. Min dotter avskyr nämligen att borsta håret bokstavligt talat och det blir ofta bråk med borsten och det går åt massor av balsamspray och hur försiktigt jag än kammar så får hon ont.
Det blir en kamp varje dag.
Hon sa att hennes kompis hade en elektrisk borste som blev varm och det gick lätt att borsta ut knutor med den. Visst tänkte jag och började googla. Jag får åka ut till Elgiganten på Bernstorp då de var de enda som hade denna.
Innan hon skulle lägga sig testade vi den och alla tovor blev utredda utan gnäll och balsamspray. Succé.

Detta är inget jag gör reklam för utan vill bara berätta om vår kamp mot borsten äntligen är över. Det är jobbigt med ett barn som är hårömt.

Reklam på bloggen kommer att dyka upp. Får se hur länge jag pallar det. Bytte tillbaka till denna i princip enbart för att testa det.

Nu är tiden snart ute för barnens lekande och det är dags att åka hem och laga middag. Blir bara pytt i panna idag.

På återseende.

Ci vediamo ciao/ Louise

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.