Tiden springer iväg

Det är helt galet hör ni. Vad tiden springer iväg.
Idag är det drygt två veckor till julafton…alltså fattar ni? Två veckor.
Tyckte det var inte så länge sedan barnen hade sommarlov eller att mina föräldrar berättade att de skulle flytta.
Detta året har gått så snabbt också men just nu vill jag bara att det ska vara över. Året har inte varit speciellt bra i förhållandet. Vi har pratat och kompromissat. Han har insett att han har gjort fel i det som han gjorde. Mer än så tänker jag inte säga. Sen får vi se vad tiden utvisar.
Man gör sina misstag och det kan man rätta till och man ska förlåta också. Jag hoppas att nästa år blir mitt år. Men det tror jag, i alla fall inom studier och jobb.


Jag har i alla fall blivit anställd i Kävlinge vikariebank och kommer jobba där medan jag väntar på att få göra mina praktiker. Jag ska ju göra den första i februari och sen ska jag se till att jag får göra den sista i april någon gång för att få min legitimation.

Jag var även på intervju i Lund på deras bemanningsenhet. Får ens se om de vill ha mig där annars är jag fullt nöjd över Kävlinge.
Jag vill ju jobba i Malmö vikariebank och ska söka igen men eftersom de inte vill anställa mig så är det nog inte lönt att slösa tid. Sen kan jag ju undra om varför de tror att jag vill vara anställd hos dem efter jag fått min legitimation.

Nu ska jag söka några fler jobb och sen väntar sängen. barnen går i skolan i 1½ vecka till.
Max slutar på onsdag nästa vecka medan Izabella och Xander slutar på torsdagen.
Därefter hoppas jag att vi kan komma iväg och köpa en julgran för barnen vill ha det i år. Hoppas Busen inte är allt för busig och klättrar i den.
men med katter vet man ju aldrig. Antingen är de superintresserade av den eller så bryr de sig inte.

På återseende. Ci vediamo ciao / Louise

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.