Testar ett annat inläggsprogram

Okej håller på att bestämma mig nu om jag ska hoppa över till denna bloggen igen eller om jag ska stanna på Loppi. Jag har ju lagt in en del reklam på min blogg för att faktiskt kanske kunna få in en slant. Hittills har jag tjänat hela 2 kr yay!
Håller även på att bekanta mig med det nya inläggsprogrammet på wordpress och vi får e vad jag tycker om det annars går jag över till den klassiska.

Älskade katt.?

Så vad händer annars då?
Inte mycket just nu ska snart ut och hämta Izabella från fritids och så måste jag skriva på uppgiften som ska in på söndag i montessorikursen. Och jag har redan fastnat. Är så trött på alla uppgifter vi måste göra. Om drygt två månader ska vi skriva och ändra på examensarbetet.

Vilka förhoppningar har jag av det nya året?
Det har jag skrivit redan på Loppi men kommer skriva det här sen istället eller ja kopiera det i alla fall.
Men nu är det dags att hämta barn.

På återseende. Ci vediamo ciao / Louise

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.