Mina mål och förhoppningar 2020

Ja nu har vi ju kommit in i mitten av januari och snart har en månad av år 20 gått.
Kan ni tänka er att vi är i ett nytt decennium helt galet.
Vad är mina mål och förväntningar för detta året.

*Att jag klarar min näst sista praktik nu i februari.
*Att jag faktiskt får ett jobb efter jag gjort min praktik
*Jag ska börja blogga lite oftare än vad jag redan gör.
*Vi har planer på att åka till Stockholm i sommar på semester jag och barnen
*Att jag har min legitimation innan jul.

Igår mejlade jag min handledare på den förskolan som jag ska vara på nu under mina förhoppningsvis två sista VFUtillfällen. Jag förklarade min situation från mina förra VFU och skrev att jag hoppas att vi kan få ett fint samarbete och att jag får det stöd jag behöver för att klara det så jag blir klar. Bjöd även in henne till seminariet på tisdag som vi ska ha. Jag ser fram emot min VFU och jag hoppas att det kommer bli bra. Denna gången hamnar jag på en småbarnsavdelning. Det kommer bli intressant. Det var längesedan jag var på en småbarnsavdelning. De flesta VFUtillfällena samt när jag vikarierat har det varit åldersblandat eller bara stora barn.
Jag vet ju vad jag ska jobba med: Ta plats i arbetslaget och inte vara rädd för att fråga.
Tyvärr så måste jag vänta ända till november innan jag får göra min sista VFU.  Det är helt galet att jag måste vänta i ett halvår för att få göra min sista VFU men det är tyvärr inget jag kan  göra något åt. De följer ju bara skolans studieplan. De som blev antagna 2017 gör sin sista VFU i november och det är tydligen deras studieplan som jag följer den gången.
Fick reda på också att jag inte kunde göra praktik när jag har kurs på campus(universitetet) då jag och min skrivarkompis kommer ha kursen i examensarbetet under hela våren så jag hoppas att jag faktiskt får ett jobb efter min VFU IV.

Denna bilden fick jag härom dagen när jag suttit och skrivit min sista uppgift i Montessoripedagogiken.
Xander tog bilden. Kul att Busen vaktar min dator.

På återseende. Ci vediamo ciao / Louise

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.