Fredag igen

Fredag igen. Tiden bara springer sin väg och man hinner inte med.
Igår fick jag reda på att Izabella och flickan i hennes klass hade pratat med varandra tillsammans med kuratorn. Denna flickan sa att hon inte brydde sig om Izabella och vad jag fick intrycket av detta är att hon inte tycker att det är fel att hacka på henne.
Hon sa visserligen att hon inte tyckte illa om henne eller något. Men jag måste ta kontakt med mentorn igen och se till att detta löses.
Jag tycker att man lär sina barn att det inte är okej att reta eller trakassera andra redan i tidig ålder.
Sa i alla fall till Izabella att hon får ignorera denna tjej ett tag för bådas skull.
Men vem vet kanske de kommer bli bästa kompisar om ett år eller något. Att de upptäcker att de har flera saker gemensamt. I dagens läge vet man inte det.

Min fina tjej. En bild från förra året.

Idag fick jag en inbjudan från min lärare i VFUkursen. Det ska bli spännande att äntligen få bli redo att komma ut på VFU. Det är tre veckor kvar tills vi går ut och jag längtar för första gången tills jag kommer ut. Det har inte hänt förr men jag känner att jag och min handledare kommer kunna samarbeta och att jag kommer kunna äntligen nå mina mål. Fick reda på att min handledare känner en av min systers kompisar.

Examensarbetet väntar på sin tur i slutet av mars. Det ser jag faktiskt inte fram emot men det måste bli gjort så vi får det färdigt och godkänt så man kan lägga det bakom sig också. Det känns som att detta året är mitt år. Jag har en känsla att jag kommer att få min legitimation i slutet av november. Önskar att det var tidigare.

Kan det någon gång bli klart.

På återseende. Ci vediamo ciao / Louise

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.