Måndag

Det var en surig dotter man hade i morse som inte ville gå upp. Hon hade ont i magen och både det ena och det andra. Jag blir galen på ungen som inte kan vara snäll mot henne i skolan och jag vet inte hur jag ska kunna gå vidare med detta.
Mobbing är aldrig okej.
Hon kom iväg till skolan i alla fall sur som en ättika dock men det brukar gå över under dagen. Ska ta kontakt med hennes mentor igen om flickan inte slutar att trakassera henne.

Imorgon är det dags för VFUseminarium och det ska bli trevligt. Jag ser fram emot att komma ut på praktik och att få ta hand om små barn.
Jag hoppas nu att jag och min handledare klickar och kan jobba tillsammans så jag blir godkänd och att jag får jobbet på förskolan jag var på intervju förra veckan.
Sitter fortfarande och väntar på att mina lärare ska rätta mina uppgifter. Blir galen på att det tar så lång tid.
Vill ju bara bli klar så jag får betyget ch kan lägga detta bakom mig. Ska ju hoppa på Montessoripedagogiken III till hösten eller jag ska söka in när de öppnar anmälan i mars. Sen får vi se om jag kommer in.
Förhoppningsvis så har jag ett jobb då och slipper ansöka om CSN. Är så trött på dem nu.
Har sökt för denna VFUperioden men tydligen så vill de ha in minst 11 hp för att jag ska bli beviljad det, därför hoppas jag att mina uppgifter är rättade snart.

På återseende. Ci vediamo ciao / Louise

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.