Ytterligare en dag

Torsdag idag och denna veckan är än så länge ganska jobbig. Mer om det en annan dag förmodligen. Jag står inför ett vägskäl.

I tisdags hade vi VFUseminarie och då gick vi igenom alla mål och andra saker som kommer nu i kurs 4 och senare i kurs 5 som jag ska göra i slutet av detta året.
Tyvärr kunde min handledare inte komma men jag ska till min VFUförskola på måndag och träffa henne samt gå igenom målen och förhoppningsvis få träffa mina nya barn.
Haha igår när vi åt middag berättade jag att jag skulle träffa mina 16 barn på måndag och Izabella bara men du har ju bara tre barn var kom de andra ifrån.
Ja från sina mammor förmodligen.
Det är liksom “mina” dagisbarn(ja jag vet att det heter FÖRskolebarn men i folkmun säger man fortfarande dagis och det skäms jag inte alls över) på min nya förskola som jag ska träffa och under jobbet/ praktiken blir det ju “mina” barn. Kommer det ju bli oavsett var jag hamnar.
Jag hoppas verkligen att jag och min handledare klickar så  jag slipper tenta om och ha mig. Att hon verkligen ger mig det stöd jag behöver. Det är viktigt för mig.

Väntar fortfarande på att mina uppgifter ska bli kommenterade och komma tillbaka så jag kan få mitt betyg i montessoripedagogiken.
Det skulle nog underlätta så jag kan få CSN för nästa månad och när jag ska hålla på med examensarbetet för om jag känner mig själv rätt kommer jag inte att ens ha ett jobb att komma till i mars. Jag vet att jag låter negativ men det är ju min vanliga tur. Klarar jag VFU IV tror jag visserligen att jag har en chans att bli anställd.
Sökte ju ett jobb på förskolan jag ska ha min VFU nu men det blev inget med det heller så ja vad ska jag göra. Kaske får jag faktiskt jobb under tiden jag är på förskolan.
Min lärare ska i alla fall se till om hon kan få alla papper från min förra VFUlärare men det skrev jag ju redan i förra inlägget haha snacka om förvirrad. Hoppas hon får dem så jag kan gå igenom allt som min lärare skrev förra perioden. Jag skulle gärna vilja ha alla mina underlag från när jag hade en annan VFUlärare.
Om man räknar alla förskolor som jag har varit på är det imponerande….detta blir min 7 VFU förskola och sista hoppas jag.
Är så förbannat trött på att aldrig bli klar.

Vad mer…idag blev det möte med kuratorn på barnens skola. Det handlar om bland annat om flickan i hennes klass. Det är viktigt att det tas upp.
Fick också reda på imorse när jag lämnade att Izabellas klass har besök av löss. Fy fasiken det ska borstas och sen kammas och så sätta upp håret i fläta tills de små snyltgästerna har försvunnit och ungen som har det blivit avlusad. Får man ens skicka iväg barn som blivit behandlade för löss till skolan ens?
Hoppas bara inte Izabella får de små äcklen i sitt hår. Usch. Det kliar bara man pratar eller tänker på det.

På återseende. Ci vediamo ciao / Louise

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.