Hälsat på

Men skit också. Jäkla universitetets sida är nere så jag kan inte kolla upp om de lagt in uppgifterna. Och de verkar inte heller vara medvetna om det. Suck. Även universitetets hemsida är nere. Skumt.
Har så satans ont i mina hälar och i ena vaden. Jag avskyr detta vädret då kängorna är så jobbiga att ha på sig men eftersom det regnar och är blött så får jag ta dem.
Usch vad negativ jag låter idag. Ja det har varit en ganska jobbig dag igår men även en bra dag.
Jag var och hälsade på min VFUförskola då jag var tvungen att prata med min handledare.
Det kändes jättebra och jag fick träffa de söta barnen också.
Hennes råd till mig var att jag skulle sudda ut mina tidigare VFUer och koncentrera mig på min nya period nu. Jag ska inte jaga föräldrarna utan sätta upp en lapp med bild i hallen och presentera mig och så får de komma till mig. Hon sa att deras föräldrar var väldigt angelägna och lätta att tas med. De är intresserade av nytt folk.
Jag skulle de tre första dagarna bara observera barnen och låta de komma till mig. När man jobbar med småbarn så sitter man mest på golvet eftersom barnen är ju på golvet i den åldern. Nej det ska bli jättekul faktiskt och jag ska verkligen kämpa på denna näst sista praktiken och sen den sista i november.
Men en sak först. VFU IV som börjar på måndag

Och sen hoppas jag att jag får jobb i mars för att sen i slutet av mars börja rätta och få handledning med komma igång med examensarbetet.
Det ska bli så skönt att bli klar med skitet så man kan koncentrera sig på den sista praktiken och resten av livet.
Jag har ju inte hört något från montessoriförskolan där jag var på intervju för två veckor sedan så jag antar att de har anställt någon annan. Men å andra sidan har jag inte tid riktigt att börja jobba nu men i mars är jag tillgänglig.
I mars smäller det. I juni ska möget vara klart.

En uppdatering av Izabellas skolgång och flickan i klassen. Det har blivit bättre där. Visst kan barn vara taskiga ibland men så är det och det.

Här hittade man Busen häromdagen. Haha. Knäppa katt.
Ja jag älskar min katt.

På återseende.
Ci vediamo ciao / Louise

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.