Halvladdad mobil, fredag sista dagen i januari och grabba mikrofonen

Alltså katastrof. jag åkte iväg i morse med en halvladdad mobil. Trodde den var fulladdad och jag hade inte tid att springa tillbaka och hämta laddaren då vi var sena till skolan. Blir så trött på folk som inte kan sätta i kontakten igen.
Idag fungerar i alla fall internet och alla andra program här på skolan igen efter att ha varit nere sedan tisdagen.. Något som gjorde mig fundersam är en av uppgifterna där det står ofullständig trots att jag blev godkänd på den.
Det var inspelningen av språket och hemliga rosa lappar så ja vi får se vad som händer.
*
Det rosa materialet – hemliga lappar
Dessa lappar viker man ihop och lägger i en ask som är markerad rosa.
Som pedagog ber man barnet hämta asken med den rosa markeringen och öppna locket.
Barnet vecklar upp en lapp och läser tyst och lägger den i locket och gör detta med alla lappar.
Barnet lär sig läsförståelse här. Älskar denna pedagogiken och kan knappt vänta tills anmälan till nästa delkurs öppnar. Om drygt två månader och sen är det väntan till juli innan beskedet kommer.

Var så roligt i onsdags. Jag hade bokat ett möte med min lärare och trodde att det var igår. Sitter lugn hemma tills jag får en påminnelse att jag har lärarmöte klockan tre. Men shit. Stänger av dator, hoppar i skorna och skyndar till bussen som NATURLIGTVIS är sen bara för att man har bråttom.
Kommer till skolan och letar efter min lärares rum…är på helt fel avdelning på rätt våning och jag har gått här i 6 år. Skandal att jag inte hittar rätt. Kom i alla fall rätt till sist.
Att jag ens  glömde det. Men så är det när man har så mycket i huvudet.

Idag…idag är det sista dagen på januari. Imorgon börjar februari och den månaden ska jag äntligen gå ut på VFU. Som jag har längtat efter detta och jag är så himla taggad. Jag får även chansen att få vara på en annan förskola under en dag. Det är något nytt som de har infört att en gång under utbildningen få se en ny förskola. Det är himla intressant och spännande för de jobbar ju inte på samma sätt. Och jag ska få lära känna mina söta små barn. Och lära känna ny personal och nya föräldrar. Så himla spännande så nu ska jag lägga alla andra VFUer bakom mig, ta med det jag lärt mig där och fortsätta jobba på det och resten ska suddas ut. Nu blickar vi framåt den VFUperioden, sen hoppar jag på det skriftliga i examensarbetet tillsammans med min skrivarkompis och hoppas jag har jobb innan dess också och så i november gör jag min sista (förhoppningsvis) VFU. Men det är då nu är nu.


Hej då januari och välkommen februari. Jag har väntat på dig.

Jag älskar att sjunga och är så sjukt sugen på att köpa en mikrofon till vårt playstation och sen köpa något sångprogram.
Finns ju let´s  sing och det är en massa hits som jag är uppvuxen med. Don´t speak med No Doubt. Älskar den låten.
Finns ju fullständiga spel men vissa låtar har jag inte ens hört talas om, men sen så finns det ju också paket som man kan köpa och fylla på med. Jag vill ju ha svenska låtar också. Svenska hits som Vill ha dig med Freestyle, Sean banan kanske eller Herreys med diggiloo diggiley. ja svenska hitslåtar helt enkelt…men det finns inte. Så fort jag får ett jobb ska jag se till att fixa dessa spel. Kommer gå på lite men jisses vad roligt jag kommer ha. Idol nästa. haha. Ska införskaffa mikrofon först.
hade nog sett att de även hade Slå dig loss/slå dig fri. ja jag älskar Disneys låtar och nej det är inget jag skäms över.

Jag säger inte att jag har en bra sångröst men jag älskar sjunga när jag är ensam. Sjunger inte inför andra. ja förutom för barnen men de tycker jag är jobbig som alltid går runt och sjunger eller nynnar på något. Speciellt Frost haha.
Men det är roligt att sjunga. Önskar faktiskt att få sjunga duett med Eros Ramazzotti någon gång i framtiden.
Och sen saknar jag italienska hits från honom och Laura Pausini i Lets sing också. Man skulle kanske mejla utgivarna och önska hits på svenska och från Eros Ramazzotti…
Nåväl. Är det någon som läser bloggen som har Let´s sing eller något annat karaokeprogram/spel hemma?
Vad tycker ni om det?
Nu är det i alla fall min tur att störa grannarna lite.???

På återseende.
Ci vediamo ciao/ Louise

1 kommentar

  1. Så trist när folk inte fixar med laddningen. Sånt där tycker jag är typiskt på jobbet ibland. Någon som glömt sätta i sladdarna så vissa av datorerna inte funkar.
    Jag har lagt till dig på listan för februariutmaningen 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.