Nu är vabruari här, känner du oro för att bli sjuk?

Jag kör en bloggutmaning hos saramadeleine under hela februari med ett nytt ämne dagligen till den sista februari.
Och denna första februari handlar det om oron att bli sjuk under den kända månaden som kallas för vabruari.
Jag går ju ut på VFU på måndag och 19 dagar framåt så det finns ju en chans att jag kommer få en och annan bacill. med mig hem. Jag kanske kommer bli förkyld och med tanke på att det är på småbarnsavdelning jag ska vara på så är det en större risk att jag åker på något. Annars nej jag är väl inte så värst orolig. Jag blir inte så ofta sjuk och allra minst under vabruari. Kan tänka mig det är jobbigt för de flesta föräldrar som har små barn på förskola.

Då var det snart dags att äta. Max gick över till farmor idag och skulle titta på Melodifestivalen.
Xander ville inte följa med. Izabella och han ska nog se på mello. Jag ska kolla på Bones.

På återseende.
Ci vediamo ciao / Louise

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.