Vilken är den senaste boken du läste?

Dag 6 av 29 i utmaningen

Jag har inte läst någon bok på flera år. Men där emot har jag lyssnat på James Bowens böcker om gatukatten Bob och jag föll för dessa berättelserna då det handlade om en katt som var hemlös och den före detta drogmissbrukaren James som spelade på Londons gator. Att läsa om två vilsna individer som finner varandra och hjälper varandra i vardagen. Jag har även sett filmen.

Bob och James Bowen. han har lärt Bob high five. Så coolt.
Jag rekommenderar verkligen dessa böckerna om Bob.

Jag läste även en bok av Cathty Glass som är fosterförälder åt barn som har farit väldigt väldigt illa i sina biologiska hem. Boken hette “mamma sa att jag inte fick berätta”. En mycket bra bok baserad på verkliga händelser.
Denna boken rekommenderar jag också.

Så hemskt att läsa om barns öden. Barn ska ha det bra i sina liv och ha föräldrar som bryr sig om dem.

Snart dags att lägga sig igen. Ska försöka komma upp imorgon så jag kan lämna Izabella på fritids till kvart över sju så jag börjar halv åtta och slutar klockan fyra.
Sen ska jag få sova i helgen för det behövs efter denna veckan. Men jag trivs där.

På återseende. Ci vediamo ciao / Louise

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.