Det här stressar mig.

Dag 7 av 29

Morgnar stressar mig sjukt mycket. När tiden bara rusar iväg när man först har gott om tid så behöver man inte skynda sig alls och sen helt plötsligt har tiden runnit iväg för en bara så där. Det stressar mig.
Blir stressad bara att se folk stressar. Jag kan inte förstå hur vi kan leva i ett sådant stressande samhälle som vi gör idag.
Egentligen borde vi stanna upp lite och faktiskt se vad som händer omkring oss. Ja och stressande musik gör ju inte livet bättre.
Ett stressmoment för mig just nu är att betyget från montessoripedagogiken inte kommit in på ladok än. Jag är förhoppningsvis godkänd men med tanke på att jag väntar på besked från CSN om jag kan få studiemedel denna VFU och för examensarbetet så blir jag extremt stressad. Tycker att det är väldigt stressande att ha en massa uppgifter på praktiken och ett stort stressmoment är när läraren kommer ut. Jisses.

Känns så ibland ja.

Nu har jag klarat av en vecka på VFUn och jag trivs som fisken i vattnet där. Det är en relativt lätt barngrupp och de flesta barnen har jag knutit an till. Fick en kram igår av en av dem. De minsta älskar mig. Jag har blivit relativt varm i kläderna och tar egna initiativ nu. Resten av tiden kör vi så det ryker.
Mitt projekt måste jag också fundera på. Ska läsa en saga, berätta den med hjälp av figurer samt mindmap och sista ska jag…ja det vet jag inte än. Det får jag reflektera tillsammans med min handledare.
Detta stället känns mer levande än de andra ställena jag varit på. jag känner mig trygg här och välkommen.
Tror nog att det beror på att de är lika knäppa som mig haha.

På återseende. Ci vediamo ciao/ Louise

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.