Svenska skidspelen idag, tittar du?

Dag 8 av 29
Jag tittar inte på sport. Speciellt inte på skidsport. Det har aldrig intresserat mig faktiskt. Visst jag vet ju våra legender i backarna och längdåkningslegender men vidare intresserad är jag inte av det. Är som all annan sport. Ointressant. Lite måste jag gilla fotboll dock då hela min familj håller på Malmö FF och min äldste är ett stort fan. Hästhoppning är också ganska roligt att titta på.

Inte intressant.

Har ju ändå inget val än att vara lite intresserad.

Idag har det väl inte hänt så mycket. Jag skulle egentligen städat och tvättat men det blev inte av. Har tvättat K´s arbetskläder och en maskin handdukar. Det tar evigheter innan de blir torra.
Jag har sett på nästan alla avsnitt av veckans Emmerdale och sista avsnittet av Bones. Gillade inte de två sista avsnitten av den serien. Nu ska jag börja se hans nya serie Seal team. Ska bli intressant.
Har sjukt ont i min rygg. Det är inte bra att jobba med småbarn men ack så mysigt det är.

På återseend. Ci vediamo ciao / Louise

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.