ICA har varit i blåsvädret gällande sitt nya koncept “Stammis”. Hur ser du på detta?

Dag 9 av 29

Jag kan inte bry mig mindre om jag ska vara ärlig. Visst att man blir lite glad om man får en bonuscheck på 25 kr rabatt eller 50 kr rabatt men så jäkla mycket är det inte om man tänker efter. Tänk er själva hur mycket man måste handla för att ens få detta.
Det händer väl att jag handlar på Ica men tycker de är skitdyra så jag väljer ofta Lidl eller Willys framför dem. Ibland Coop också. Ica handlar jag på om de har till exempel billigt kött någon gång men det är inte ofta. Jag tycker mest om Willys varor men även Lidls.
Och på Willys finns mina favoritjordnötter också. De finns inte på Ica vi har här på Bellevue.
Så nej jag har bättre saker för mig än att störa mig på stammis eller kortmedlem eller vad det nu kallades.

Söndag idag då. Vad händer?

Idag fick jag gå ut och handla i princip när jag hade vaknat och varit vaken en stund då det tydligen ska storma upp till 28 meter per sekund idag och inatt.
Blåste ganska bra redan när jag gick ut vid den tiden.
Tycker synd om K som ska köra i detta i natt när det ska blåsa som mest. Årets första vinterstorm eller ja vinter och vinter.
Enligt almanackan är det vinter men enligt moder Natur så är det vår. Buskarna börjar för tusan knoppa här och jag tror inte vi kommer få någon vinter alls här nere.

Dagens middag kyckling den slow kokar nu i min slow cooker så den är väl klar om så där 4 timmar haha. Vår ugn har inte än blivit fixad trots att jag mejlat vår husvärd. Får kontakta honom igen för vi måste få fixat saker i vår lägenhet. Och om han inte svara denna gången tänker jag kontakta högsta hönset och förklara att vi inte alls får hjälp. Inte ens vår gamla granne fick hjälp när det var stopp i avloppet av honom så hon fick kontakta en av de som faktiskt bryr sig. Var bättre med vår förre husvärd. Han kom när man bad honom om det den nye skiter i vilket. Så ett mejl till honom till om han inte svarar får K gå ner till kontoret och prata med dem om det inte händer något där så får vi gå till chefen. Husvärden ska göra sitt jobb så är det bara.
Så därför blir det kyckling i slow cookern istället för i ugnen.

Imorgon går jag in på andra veckan på VFUn och de tre resterande veckorna ska jag köra så det ryker. Jag ska tänka ut vad för projekt jag ska starta eller ja jag vet vad jag ska göra ska bara välja vilken bok jag ska  köra.
Måste skriva en planering också hur jag på bästa sätt ska presentera det. Om jag ska presentera det inför hela barngruppen eller om jag ska bara ta treåringarna. Jag måste ju lära mig hantera en stor grupp även om det i nuläget bara är småbarn. men vi får se. Någon enkel bok som småbarn tycker om. Undrar om bockarna Bruse skulle gå bra?

Eller så blir det Petter och hans fyra getter. Jag vet inte än.
Får höra med min handledare. Det ska ju vara lätt att kunna använda olika material också.

Bara det är lättsmält för barnen och de förstår syftet med boken.

På återseende. Ci vediamo ciao / Louise

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.