När fyller du år? Samt hur många år blir du på din nästa födelsedag?

Dag 12 av 29 i bloggutmaningen

När jag fyller år. I december och förre födelsedagen fyllde jag 41 år. Gah. Nästa gång blir jag ju då 42 år gammal.
När jag skulle fylla 27 blev jag gravid med Xander och han var beräknad till den 16 december. Men fick för sig att komma den 6 december istället på min födelsedag. Snacka om en fin födelsedagspresent. Jag hade städat hela dagen då vi skulle ha hem mina föräldrar på födelsedagskaffe. Mitt i natten gick vattnet och vi fick packa ihop oss och ta oss till förlossningen efter samtal med dem. Max blev hämtad av mina föräldrar och lämnad på förskolan dagen efter.
Jag föddes 06.36 den 6 december 1978 och Xander föddeskl. 16.17 27 år senare. I december blir han 15 år.

Blir ingen bild idag för jag hittar ingen bra. Ska lägga mig nu. Är helt slut.

På återseende. Ci vediamo ciao / Louise

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.