Senast jag åt på restaurang var?

Dag 13 av 29 i bloggutmaningen

Det var förra året och då åt vi på Rose Garden.
På Max födelsedag bestämde vi oss att bjuda barnen och K´s föräldrar till denna restaurangen.
De hade bra mat innan men nu tycker jag det blivit sämre faktiskt.

Jag är inte mycket för restauranger och så för jag tycker ofta man får för lite mat till ett för högt pris.

Annars idag

Ja VFUn fortsätter och idag var jag på en annan förskola. Ärligt talat så hade jag kunnat slippa det för jag kände att jag fick inte något ut av det överhuvudtaget. Så himla onödigt och visst att det är nyttigt att se andra verksamheter men jag har sett så många redan så jag hade velat hoppa denna dag och varit på min förskola istället. I dag kan jag känna så här att där skulle jag inte vilja jobba. Verkar vara ganska stelt där inte så levande som på min avdelning där jag är nu. Och jag kan ju säga att jag saknade min avdelning, förskola och mina knäppa kollegor jättemycket. Ja mina småbarn också. Då är det ett tecken på att man trivs.
Bra koncept men jag fick inte ut något av det. Skönt att jag ska till min förskola imorgon.
Tänk att det bara är 10 dagar kvar på min VFU. Om en månad börjar jag med examensarbetet igen.
Kommer sakna min förskola och blir jag godkänd så kommer jag tillbaka i november.

Dags för sängen.
På återseende. Ci vediamo ciao/ Louise

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.