Alla hjärtans dag idag, firar du denna dag?

Dag 14 av 29 i bloggutmaningen

Varför måste man ha en speciell dag för att man ska visa kärlek och uppskattning till varandra. Det ska man väl göra varje dag egentligen tycker jag.
varför firar vi Valentines day egentligen? Har den ens med kärlek att göra eller det var bara en man som dog martyrdöd och blev ett helgon.
Jag har inte alls koll på den historien. Men den finns på Wikipedia om någon är intresserad av att läsa.

Om jag firar den? Inte självaste alla hjärtans dag men vi i familjen har en speciellt tjej som faktiskt fyller år denna dagen. Min systerdotter kom på Alla hjärtans dag för 5 år sedan. En väldigt fin present.Ett barn som kommer till världen på denna dag som visar hur mycket kärlek det finns mellan min syster och hennes sambo.
Jag bryr mig inte om denna jippodagen utan jag är glad över att vara moster till världens finaste valentinetjejen.

Nu blir det vila fram till måndag innan det är dags för näst sista veckan på VFUn. På måndag ska jag läsa saga fast i berättande form på samlingen förhoppningsvis. Jag måste skriva ihop hur jag ska planera detta och sen skicka till min lärare. Alla målen ska uppfyllas. Jag tycker det går bra med detta. Vi får se vad min handledare säger. Jag själv tycker att jag bättrat mig sedan i tisdags.
Idag har de små hängt mest med mig men jag har försökt hänga en del med de stora också och jag har visat nyfikenhet och börjat samspela och prata med dem.
Nu ska jag bara fortsätta med det för jag vet att jag kan, det sitter bara långt in och min handledare säger att jag har det i mig.
Nervös i alla fall för trepartsamtalet på onsdag samt att jag ska starta mitt projekt nu på måndag. Jag ska läsa Haren och sköldpaddan i berättandeform. Sen på torsdag medan det sitter färskt i hjärnorna hos barnen får jag göra det i gestaltning med djur.Eller så åker jag bara ner till Orkanen imorgon och lånar bockarna Bruse. Det kan man i alla fall göra mer av än bara gestaltning och berättande. Här kan man även använda flanosagor.
Och teater. Där pedagogerna får spela och jag berätta eller något. Och sen se om barnen också nappar på det.
Jag har i alla fall helgen på mig att planera och få fram allt jag behöver för detta.

På återseende. Ci vediamo ciao / Louise

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.