Butiksdöden är ett begrepp kring butiker som slår igen, hur är det med butiker på din ort?

Dag 15 av 29 av bloggutmaningen

Mängder av butiker har slagit igen här i Malmö.
Tre stycken bara på en månad.
Det är Pagelle där min kusins fru jobbade, Game stop och Alexandra en dyr klädbutik.
Teknikmagasinet kommer snart att stänga ner. Det är detta jag kommer på i rak arm.
Men sen så handlade jag inte där så ofta heller. Tycker dock synd om min kusins fru som förlorade sitt jobb.Det suget att butiker ska stängas igen bara för att det blir mer och mer handel på nätet.
Just ja Toys ´r us och BR slog ju igen för drygt ett år sedan. Nu finns bara Lekia kvar som är svindyra.

Lördag idag då
Blir väl snart sängen här. Känns som jag bara har sprungit hela dagen och fixat saker.
Jag har värk under fötterna. hatar gå runt i kängor. Och hoppas bara att våren kan komma någon gång.
Med tanke på att moder Natur har fått pippi och det mesta knoppar sig nu så väntar våren runt hörnet.
Om en dryg månad är det sommartid.
Idag har vi varit på Fair play för att Xander ska börja träna. Fick reda på att man kan få träning på recept vilket nog skulle passa för Xander då han har börjat få ont i knät där han blev opererad. Han vågar inte vara med på gympan. Jag får ringa sjukgymnasten och boka om tiden på måndag så vi tar det i början av mars istället. Lämnade av Izabella hos en kompis där hon var i flera timmar och lekte. Jag åkte ner till universitetet och lånade Bockarna Bruse. Den kan jag ha till berättandet. jag kan hela utantill och så blir det en del andra berättande former.
Nu ikväll har det varit lite tvätt och en och annan serie. Kollade på veckans avsnitt av Emmerdale och Lyxfällan.

Ett bevis på att moder Natur fått pippi. Dessa ska väl inte ens blomma nu?

På återseende. Ci vediamo ciao / Louise

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.