Jag har aldrig förstått mig på…

Dag 16 av 29 i bloggutmaningen

jag kan faktiskt inte komma på något så här på rak arm. Så jag måste tänka efter lite.
Nej jag kan inte komma på något faktiskt. Det är helt konstigt för när jag inte ska skriva om det ja då kommer jag på en massa saker.
Ah, en sak som jag inte förstår mig på är varför föräldrar inte hör av sig till förskolan när barnen är sjuka.
Det gör man väl. Sen förstår jag heller inte mig på föräldrar som gnäller på pedagogerna att de inte ringer tillbaka när någon förälder har ringt. Då är det väl bara att ringa tillbaka. Man sitter väl inte med mobiltelefonen i handen hela tiden.

Så var det dags att går och lägga sig snart igen.
Denna helgen har som alla andra helger gått snabbt. Sportlov imorgon för barnen och Izabella ska på fritids. Jag börjar min näst sista vecka på praktiken och på onsdag kommer min lärare. Tycker det är så obehagligt.
Man blir ju mer eller mindre bedömd då. Hon vill kolla hur jag fungerar med barnen. Jag hoppas att min handledare handleder mig bra nu så jag blir godkänd denna gången. Men jag känner mig mer säker nu än vad jag gjorde på de andra VFUperioderna och jag känner att jag får mer stöd än på de andra ställena.

Ikväll är jag helt slut. Har varit på ganska dåligt humör idag då barnen bråkat en hel del. Max har varit hos sina farföräldrar hela helgen och det blev tjafs så fort han steg in genom dörren. Man blir gråhårig. Men vad skulle jag vara utan dem.

På återseende. Ci vediamo ciao / Louise

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.