Jag är en i mängden när…

Dag 17 av 29 i utmaningen

vet jag faktiskt inte. Jag bara är där.

Måndag idag och jag mådde skit inatt och spydde. Blä brukar inte göra det men det händer väl ibland så jag fick stanna hemma idag för att inte riskera något. Det har inte varit mer idag så det var nog bara matförgiftning så imorgon är jag fit for practice igen.
Nu börjar jag räkna ner dagarna då jag ska avsluta denna praktiken.
Det känns faktiskt ganska jobbigt att tiden har gått så snabbt. Har skrivit ihop min uppgift och jag måste genomföra första delen imorgon och hoppas jag får chansen att göra det. Och så den andra på torsdag. Jag måste ju ha något att redovisa nästa fredag.
Jag hoppas att träffen är mellan 9-12 så jag hinner att fixa mig för en intervju som jag ska ha klockan två i Limhamn.
Fick nämligen en intresseförfrågan av tjänst från en Montessoriförskola där nere. Så jag ska dit på intervju kl.14 nästa fredag. De la upp en annons och min profil kom upp. Det var ganska intressant. Får svara och sen fråga min lärare hur dags examinationen är.

Men nu ska jag lägga mig. Är ganska ledsen idag efter ja…det behöver vi inte gå in på.

På återseende. Ci vediamo ciao / Louise

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.