Jag har bra eller dåligt självförtroende?

Dag 18 av 29 i bloggutmaningen

Jag har väldigt dåligt självförtroende men det har jag inte alltid haft. När jag var yngre sådär för 20 år sedan hade jag relativt bra självförtroende. Jag har försökt bygga upp det men blir hela tiden nerkastad i det där mörka hålet igen. Nu på praktiken försöker jag få tillbaka det igen och jag tror att jag kommer att lyckas. Jag måste bara tro på mig själv. Ingen ska få knuffa ner mig i det där hålet igen. Ja detta var en halvt blottning på hur jag mår just nu. Önskar att det snart vore morgon så jag kan gå till min fantastiska förskola, till mina underbara kollegor och fina barn och ge allt jag har. Glänsa för min lärare och göra bra ifrån mig.

Jag vet att mitt självförtroende kommer bli starkt igen. Och jag ska inte låta någon sätta sig på mig mer.


Den där björnen är klok han även om han har en väldigt liten hjärna.

Sa det till min handledare idag att jag önskar att jag inte varit dålig igår eller natten till igår för jag ville så gärna komma dit.
Nu har hon också gett mig beslutsångest. De håller på med ett projekt om maskar och jag ska fortsätta på det spåret nu den sista tiden som jag är hos dem. Och samtidigt med bockarna Bruse imorgon. Och jag ska redovisa om något av det och jag vill redovisa om båda. Undrar om det går? Kanske blir för långt.
Jag ska i alla fall prata med min handledare om detta imorgon om vad hon tycker för det är svårt…och så måste jag fråga min lärare om hur dags vi ska ha examinationen nästa vecka. Har ju intervju också den dagen.

Nu ska jag borsta håret och sen sova.

På återseende. Ci vediamo ciao/ Louise

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.