Jag handlar gärna souvenirer under mina resor?

Dag 23 av 29 i utmaningen

Nu reser jag inte speciellt mycket, men ja det gör jag.
När jag och min syster var i Lichtenstein med min farmor och farfar köpte jag en mugg. Den gick sönder i ärat när den trillade ner. Då hade jag haft den sedan jag var 13 år och vi hade precis flyttat hit. Älskade den muggen.
Jag är väl egentligen inte så mycket för souvenirer när jag är ute och reser(vilket är typ aldrig) men om jag skulle rest hade jag nog samlat på mig ett och annat.

Idag är det söndag och imorgon börjar mina 4 sista dagar på VFUn. Som det ser ut nu så hinner jag nog bara med mitt projekt med bockarna Bruse. Men jag hoppas att jag hinner med deras projekt också. Vi får se.

På återseende. Ci vediamo ciao / Louise

1 kommentar

  1. Hej!
    Vill bara säga att utmaningen fortsätter i mars och här är kategorierna om du vill vara med även då. Jag hoppas det https://www.saramadeleine.se/2020/02/24/bloggutmaning-31-dagar-i-mars-2020/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.