Jag anser att sportlovet är

ändå ganska konstigt namn på ett lov. Jag har aldrig sportat på det lovet. Eller har jag?
Jo vi åkte nog skidor ett år och ett annat år var jag på intensivkurs på Lillhagens ridklubb. Då hade jag nog min finaste Skrållan eller så hade jag majestätiske Amigo.
Många åker nog skidor men tror de flesta är hemma.
Tur i alla fall att alla delar av landet har lov olika veckor annars hade det nog blivit kaos i fjällen.

Då var det bara tre dagar kvar av min VFU. Åh jag är så himla nervös att jag inte ska klara det denna gången. Jag har massor att göra en power point, en text till lördag som ska in. Jag har visserligen hela dagen på mig samt så vill jag skicka in min projektbeskrivning till min lärare.
Gjorde berättandet med träfigurer idag på Bruse men jag blev inte alls nöjd.

Men nu ska jag gå och lägga mig.

På återseende. Ci vediamo ciao / Louise

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.