Jag knyter mina skor och Mitt mest använda klädplagg är

Dag 27 och 28 av 29 i bloggutmaningen

Jag hade inte riktigt tid att skriva dag 27 igår då skolarbete kom i vägen.
När jag köper skor, blir mest då gympaskor knyter jag de en gång och sen prejar jag ner foten och går. Ibland knyter jag upp dem, sätter i foten och knyter dom. Tycker det tar för lång tid att knyta skor.
Och när vi ändå är inne på skor så tar vi kläder också som är dag 28.
Jag älskar mina mjukisbrallor som jag köpte från Ullared samt tre koftor som jag också köpte. De används i princip alltid även ljumma sommarkvällar. Favoriter här är mina tjocka strumpor som jag köper på Lidl då jag alltid fryser om mina fötter. Så mysiga.

Bästa köpet definitivt och favoriter.

Igår slutade jag min VFU och det kändes så jobbigt. Idag hade vi examination och jag tyckte väl det gick bra men som vanligt så glömde jag så klart vilken teori jag hade. Imorgon ska jag skriva en text då den ska in imorgon kväll. Blir en hektisk dag. Ska även ta oss ut till Dollar store som öppnat i Toftanäs och kolla lite. Sen ska jag tvätta en hel del. Izabella grillade korv med scouterna i onsdags så hela hon luktade bara brandrök.
Blir att tvätta massa kläder, handdukar och lakan. Får tvätta hela helgen lång. Jippi.
Och på det kände jag av att jag fått uvi. Alltså seriöst sprang på dass hela eftermiddagen både på praktiken och när jag kom hem. Och fy fasiken vad obehagligt det är. Har aldrig haft det förr. Dricker en massa vatten och så blir det att äta citroner hela helgen för att det ska bli bättre. Husmorskur men det ska hjälpa och gör det inte det så blir det läkaren och medicin.

Men nu ska jag gå och lägga mig för jag orkar inte mer idag och plus så blir det mycket att göra imorgon.

På återseende. Ci vediamo ciao / Louise

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.