Skottår i år, så idag får vi en extra dag. Vad tycker du om det?

Dag 29 av 29 i bloggutmaningen

Tja vad ska man tycka. En helt vanlig dag som alla andra dagar egentligen. Inget märkvärdigt med det.
Lite trist att fylla år den dagen dock men antar att man firas den 28 februari istället.
Läste förresten att om 2000 år så får man ändra om i kalendern för att ens få ihop skottdagen. Men det är ju inte vårt problem eller hur?
Och idag är det dagen som var fritt fram för kvinnor att fria. Men idag går det väl bra vilken dag som helst.

Ja speciellt om alla dessa kvinnor ville ha samma man.

Lördag idag igen då. Max gick över till farmor och farfar. Jag och Izabella åkte till Dollarstore som öppnade här i tisdags. Jisses vad med folk där var. Vi tog bussen ut och det var så mycket folk som skulle på och de sätter in korta bussar. Idioti.
Kom hem med lite saker. Två bringare. Den ena ska bytas för den var stött i  kanten. Får fixa det på måndag.
Nu ska man skriva ihop sin text 2 och jag får skicka den via mejl för canvas är som vanligt nere.
Jag hoppas verkligen att hon godkänner mig för jag behöver verkligen dessa poängen så jag slipper ha de hängande över mig under examensarbetet. Om jag inte blir godkänd och måste tenta om så gör jag det gärna på min nuvarande praktikplats. För då är det färskt i minnet vad som behövs göras.
Har även en maskin kläder som ska hängas upp.

Ha en fortsatt fin lördag.
På återseende. Ci vediamo ciao / Louise

1 kommentar

  1. Så intressant att de fick ändra i kalendern 2000, jag tycker just sådan fakta är riktigt kul att ta till sig. :D. Ska lägga till din blogg på follows på WordPress :). Ett tips lägg till WordPress gilla knapp här också :).
    Hoppas du blir godkänd ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.