Första mars idag, och ettårsdagen av denna bloggutmaning. Hur spenderar du denna dag?

Jag kör en bloggutmaning för marsmånad. I 31 dagar skriver jag om olika ämnen precis som i februari.

Denna dag har jag spenderat genom att städa kylskåpet och varit och handlat.
Skulle egentligen vikt tvätt också men det blev ingenting av det idag så det får göras imorgon.
Dessutom kom Max hem och de har bråkat hela dagen. De kan inte leva med varandra eller utan varandra. och det gör det inte lättare att de är tonåringar bägge två.
Det är förresten första vårmånaden idag.

Så söndag idag. Imorgon går vi in i vecka 10 och om 2 veckor drygt får vi reda på vem som ska bli vår handledare i examensarbetet. Jag vet inte när jag får betyget från VFU IV men jag är inte lika säker längre att jag blir godkänd. Jag hoppas att hon faktiskt är schyst nog och godkänner mig så jag kan börja jobba på det som jag behöver tills nästa gång jag ska ut på VFU. Jag vill ju så gärna komma tillbaka till min kära avdelning till mina fina kollegor och mina söta barn(fast några har då gått en våning upp i november) och bevisa att jag kommer bli en grym förskollärare.
Imorgon har Max studiedag och jag har ärenden.

Nu dags för sängen.
På återseende. Ci vediamo ciao / Louise

2 kommentarer

  1. Vår söndag spenderades på kalas hos min bästa vän då hennes dotter fyllde år tidigare i veckan 😀

    1. Så trevligt. Vi var på brunch hos min syster när hennes dotter hade fyllt 5 år.
      Ha en bra dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.