Mars är första vårmånaden enligt många, har du badat ute något i år?

Dag 2 av 31 i bloggutmaningen

Jag badar inte ens i havet när det är sommar. Jag gillar inte stranden överhuvudtaget.
Enda stället jag faktiskt kunde tänka mig att bada var hos mina föräldrar då de har pool på sin tomt.
Men nu ska de flytta så i sommar blir det inget poolbad.
Får se var vi svalkar oss denna sommaren.
Så nej jag badar varken i mars eller på sommaren utomhus. Inte ens i badhus. Tycker inte om det.

Barnen på stranden i Höllviken

Hemma hos mina föräldrar.

Så var det ny vecka igen då. Hemskt vad tiden går snabbt.
Var på Dollarstore och lämnade tillbaka en saftkaraff som var stött på sidan och jag orkade inte gå in och köpa en ny.
Ska till banken också imorgon och fixa kort till barnen då de tjatat jättelänge på det.
Har idag på skoj sökt till medicinsk sekreterare. Inte för att jag kommer att komma in på den utbildningen. varför sänka sig från en högskoleutbildning till en yrkesutbildning. Men jag kommer helt enkelt ge upp om jag måste göra om VFU IV igen. Vi hade ju trepartsamtal där vi gick igenom vad jag behövde jobba mer på och min handledare skrev ett relativt bra omdöme och jag har gjort alla uppgifter så jag tror och hoppas att jag blir godkänd. Jag orkar inte ytterligare en ny förskola och nytt arbetslag eller nya barn och vårdnadshavare. Detta var min sjunde förskola och det ska inte bli en åttonde. Händer det kommer jag att kräva eller önska att de ska sätta mig på en montessoriförskola. Är så trött på detta nu.

På återseende. Ci vediamo ciao / Louise

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.