Den här månaden kan man få skattebeskedet om man använder digitalbrevlåda. Har du digitalbrevlåda?

Dag 5 av 31 i bloggutmaningen

Jag fick mitt skattebesked idag. Hade jag varit skuldfri så hade jag fått tillbaka på skatten drygt 2700 kr men det går ju till fogden så jag kan släcka mina skulder hos dem.
Jag får även mina räkningar från EON där ifrån och andra dokument.
bra uppfinning det där för man kan även betala direkt där.

Idag har Izabella varit hemma från skolan då hon haft ont i magen både igår och idag. Men hon ska till skolan imorgon då de har prov på bronsåldern. Nästa vecka är det dags för första nationella provet. Så spännande.
Idag fick jag svar från min lärare angående examensarbetet och om min skrivarkompis skulle bli registrerad. Hon svarade att hon var tvungen och höra av sig och kolla möjligheten att hon skulle bli omregistrerad. Så vänta…om hon inte blir omregistrerad så måste jag ta åt mig hela äran av vårt arbete och det är jag inte sugen på att göra för vi har jobbat tillsammans. Men nu har jag gjort allt vad jag kunnat så nu får hon ta kontakt med  läraren  och se till att bli omregistrerad.
Tror hon vill ha de 15 sista hp för att bli klar.

Jäkla förbannelse över denna.

På återseende. Ci vediamo ciao / Louise

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.