Hur pass uppdaterad är du kring nyheter som sker i världen?

Dag 6 av 31 i utmaningen

Jag är väl ganska uppdaterad om vad som händer i världen. Just nu är det en massa skrivande om Coronaviruset och jag följer det lite lätt. Jag håller mig uppdaterad med andra ord.

Så var det fredag igen. Izabella var hemma idag också för hon hade ont i magen fortfarande och mådde inte alls bra. Så nu blir det vila över helgen och så ska Max till farmor och farfar och titta på Melodifestivalen. Jäkla jippo det där men jag hoppas att Brave går vidare till Eurovison för den gillade jag. Men annars bryr jag inte mig. Imorgon ska jag fortsätta tvätta och röja här. Finns tyvärr ingen tid i tvättstugan så jag måste tvätta allt här uppe.
har inte hänt så mycket mer i dag. Har sett några avsnitt av Hem till gården och några av Angel. Är snart klar med den serien också.

Nu ska jag gå och lägga mig.

På återseende. Ci vediamo ciao / Louise

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.