Anser du att rätt låt vann i finalen av Melodifestivalen igår?

Dag 8 av 31 i bloggutmaningen

Ska jag vara ärlig så tycker jag att melodifestivalen är ett jippo så jag kollar inte på det. bara en gång om året kollar jag deltävlingen och det är oftast efter min systerdotter har haft kalas och vi är samlade hela familjen och tittar och umgås. Det är mysigt. Men annars nej. Så jag bryr mig inte om vem som vann. Tyckte det var bättre när jag var liten. Då var det ett antal tävlande och den som vann gick vidare till Eurovision och då sjöng alla på sitt eget språk.
Så jag kan inte svara på om rätt låt vann för jag kollade inte.

Då är det väl snart dags att lägga sig igen. Skola imorgon och jag har andra saker att göra som har fått ställas in två gånger då jag hade sjukt barn hemma i torsdags och i fredags.
Idag har jag tvättat och haft mig försökt få undan här. Ska gå ut med en del skit imorgon när jag är klar med alla mina saker som jag ska göra. Ska börja gå igenom garderober med alla barnkläder och sådant som ligger där. Mycket av dessa kläder går inte att sälja och är nog ganska omodernt också för den delen.
Har en hel del att göra här.
Igår tog K denna bilden.

Månen var tydligen vacker igår.

Nu ska jag gå och lägga mig så jag får min sömn.

På återseende. Ci vediamo ciao./ Louise

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.