Coronaviruset är på kartan just nu, känner du oro för detta?

Dag 9 av 31 i bloggutmaningen

Jag är så trött på att höra om det där viruset. Ja folk blir sjuka i det och tyvärr så dör en del av det.
Kan känna en viss oro men blir vi smittade så blir vi. Läste att ingen i Skåne har blivit smittade det senaste dygnet men det kan ju ändras snabbt.
Jag tvättar i alla fall mina händer ordentligt. Jag har blivit mer försiktig när det gäller att gå på offentliga toaletter. Gör jag det så tvättar jag mig ordentligt. jag nyser och hostar i armvecket (gör alltid annars).
Men jag tror vi når kulmen snart. Tydligen så sitter hela Italien i karantän för det är tydligen det mest drabbade landet i Europa just nu. Ja som jag sa blir vi smittade så blir vi.

Finns både en artist och en öl med namnet Corona.

Idag är det måndag igen och vi är i mitten av mars snart.
Idag vet jag inte vad jag ska skriva men just nu mår jag inte speciellt bra.
Väntar på det jäkla betyget, längtar tills någon faktiskt vill anställa mig. Jag orkar inte med något just nu.
Idag eller just nu känns det som <universum skrattar elakt åt mig. Hur mycket jag än önskar och ber så får jag inget svar eller tecken från det. Får väl testa attraktionslagen då istället och hoppas mina önskningar går i uppfyllelse. Ja ikväll är en kväll där jag bara vill dra något gammalt över mig. Vill också bli av med min onda hals.  Är en förkylning som jag fick på praktiken.

På återseende. Ci vediamo ciao/Louise

1 kommentar

  1. Ja, testa attraktionslagen , det gör jag varje dag, och man blir i a f gladare av att tänka fler positiva tankar. Tänker att det har en effekt i sig, oavsett …;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.