Jag får lätt blåmärken, sant eller falskt?

Dag 11 av 31 i utmaningen

Nej jag får inte blåmärken så lätt men där emot rivmärken av någon märklig anledning. De kommer från ingenstans. Ja vi har katt men det är inte rivmärken från honom. Tror vi har någon ettrig demon här hemma.
Får man blåmärken lätt så borde man nog kolla upp sig eller så har man bara den hudtypen.

Idag har jag inte vart så glad. Förhållandet går upp och ner. Jag är så förbannad över min VFUsituation. Ska på möte på onsdag och diskutera mina vidare studier. Men jag vet redan hur jag ska ha det. jag ska fixa examensarbetet sen struntar jag i resten av VFUerna för ett tag. Jobbar något år och så. Läser böckerna och sen när och om jag känner mig redo så hoppar jag kanske på min a sista VFUperioder. men jag tror jag kommer hålla mig till pedagog då får jag i alla fall vara med barnen.
Men det är inte kul att känna sig misslyckad. Men jag kämpar på och dessutom så har jag gett upp min legitimation för tillfället. Jag orkar inte slösa mer tid på denna utbildningen. Examensarbetet ska göras klart sen kan de dra…


Årets första maskros. 11 mars 2020.
Jag säger bara det moder Natur har fått pippi.

På återseende. Ci vediamo ciao/ Louise

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.