Prata i telefon är något som…

Dag 12 av 31 i bloggutmaningen

Nej aldrig i livet. No way. Ring inte mig det säger jag bara. Jag ringer ändå aldrig upp ?.
Jag hatar att prata i telefon och då menar jag att jag verkligen tycker det är jobbigt. Dels att jag inte kan se personen på andra sidan luren. Vill någon mig så skicka ett sms eller kontakta mig på messenger.
De som ringer från jobb…brukar kolla upp numret om jag missar numret och ringer upp. Det är nog enda gången. Jag har aldrig gillat telefoner.

Och det är torsdag igen. Barn som inte kan komma överens. Xander vill ha tant i hallen. Max vill ha släckt. Känner igen det från någonstans.
Just det när jag och min syster var små var det samma sak med henne och mig. Jag ville ha släckt i hallen för annars kunde jag inte sova. Hon ville ha tänt annars kunde hon inte sova. Och jag ville inte ha dörren stängd.
Tror jag är släkt med Max och min syster med Xander.?
Fick mejl från min handledare. Hon är bäst alltså. Hon tycker jag är bra som pedagog. Barnen behöver sådana som tar hand om dem med all omsorg. Jag vet i alla fall att jag vill jobba på en småbarnsavdelning.
Fick även besked från CSN att jag kommer få studiemedel för examensarbetet. Tre månader blir det men jag hoppas jag får lite timmar på det.

Nu är det dags att lägga sig.
På återseende. Ci vediamo ciao / Louise

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.