När jag ser hur andra skräpar ner tänker jag…

Dag 14 av 31 i bloggutmaningen

… kan dom så kan väl jag.  Nej jag skojar bara. Tycker det är för jävligt att folk skräpar ner. Att de inte orkar ta med sig pappret eller vad det nu är i fickan och slänga i soptunnan. Det tycker jag är lathet och dumt.
Jag samlar allt skit i fickorna om jag inte ser en soptunna eller går förbi en. det slutar alltid med att jag har papper,kvitton som är fyllda till bredden i fickorna.
Kastar när jag kommer ihåg det eller rensar fickorna när jag svär till förbannelse när nycklarna ska komma upp och allt bara åker ut från fickorna. Nej var inte så jäkla lata och bekväma utan se till att ta med ert skräp tills ni hittar en soptunna.

På återseende. Ci vediamo ciao/Louise

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.